Het domein Terre de Ghaya, een 30 hectare grote eigendom gelegen in Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux in de zuidelijke Rhône-vallei, is een familie wijngaard waar de passie voor wijn van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds de jaren 1900. Dit domein, geleid door een vader en zijn dochter, onderscheidt zich door een milieuvriendelijke gravitaire vinificatie.
Dankbaar voor de aangeboden terroir, gepassioneerd door hun vak en bezorgd om het milieu, werkt de familie met de grootste zorg aan de druiven.
Onze wijngaarden produceren druiven van hoge kwaliteit. De geteelde druivensoorten omvatten Viognier, Clairette, Grenache voor de witte wijnen en Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot en Caladoc voor de rode wijnen.
Terre de Ghaya biedt ook unieke wijnervaringen, zoals wijnwandelingen en picknicks in de wijngaarden.
Let op: Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid, drink met mate.
Ons gebied heeft een uitzonderlijke geografische ligging, maar het heeft nog veel meer troeven: een klimaat dat gunstig is voor de wijnbouw, een rijke geologie, beroemde druivensoorten, opmerkelijke Climats... die het mogelijk maken om wereldberoemde appellaties te creëren. En natuurlijk het vakmanschap van onze wijnmakers, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Uiteraard zijn alle wijnen van La Burgondie het resultaat van het werk van onze coöperatieve wijnmakers...
Dit nieuwe recept op basis van witte wijn is een variant van de klassieke versie met tonen van wintervruchten. De sinaasappel is meer aanwezig en geeft een lange afdronk. De toevoeging van bruiswater op het moment van serveren zorgt voor lichtheid en frisheid.*
GEWICHT: 1,4 kg
FLES: Fles 75cl
SKU: 013
Een kleine dorst? Kies voor de hibiscussiroop van Maison Nialé.
De ultieme dorstlesser, met zijn smaak van rode vruchten, verfrissend door de citroengrasnoot, en zijn rood-fuchsia kleur zal uw ogen verblijden en uw smaakpapillen veroveren.
Rijk aan natuurlijke antioxidanten, verwijdert het toxines, regenereert het de huid en vermindert het de effecten van eczeem of acne. Het staat ook bekend om het bevorderen van de spijsvertering, het verlagen van cholesterol en het verminderen van de bloeddruk.
Om de geneugten te variëren, kunt u de hibiscussiroop met citroengras op verschillende manieren gebruiken: als koude of warme drank, in cocktails, in gebak of als begeleiding van uw gerechten om uw diners te verrassen.
Verleng het plezier van de hibiscus door de gelei te ontdekken, de ideale aanvulling op al uw gerechten!
Glazen fles van 50 cl.
Inhoud: 50 cl
Onze likeuren zijn gemaakt van natuurlijke fruitaroma's en Cognac, die minimaal 2 jaar in vaten rijpt, waardoor een harmonieuze combinatie van fruit en alcohol ontstaat. We hebben zes verfijnde smaken ontwikkeld: Abrikoos, Peer, Sinaasappel, Framboos, Amandel en Koffie.
Bomen van gemiddelde grootte. Vruchten zijn rond, de schil van de vrucht is iets ruw en van gemiddelde dikte. De kwaliteit van het vruchtvlees is hoog. Het gebruikspercentage is 45% en de suiker-zuurverhouding is in balans. Het is een variëteit voor zowel de tafel als de industrie. De efficiëntie is regelmatig en kiest geen specifieke ecologie. Het kan economisch worden geteeld in een breed scala van koud subtropisch tot woestijnklimaat. Het is een tijdelijke variëteit. Er zijn types die op verschillende tijden rijpen, van half maart tot half juli. Vooral onder subtropische omstandigheden kunnen rijpe vruchten en bloemen tegelijkertijd aan de boom worden gezien. Een belangrijk probleem bij de vruchten is hergroening. In de winter neemt de oranje kleur toe in maart en de temperatuurverschillen zorgen voor de vorming van chlorofyl in de schil van de vrucht. Dit is typisch voor Valencia.
Veel mensen voegen olijfolie toe aan salades voor een betere smaak, maar wat als je een stap verder gaat en citroeninfusie-olijfolie maakt die de rauwe groenten die je hebt nog lekkerder maakt? Het maken van citroeninfusie-olijfolie is extreem eenvoudig, je hoeft alleen maar de schil van de citroenen te verwijderen en ze in een slagroomspuit met wat olijfolie te plaatsen. Nadat je je slagroomspuit een keer hebt opgeladen, moet je het een paar keer schudden en het mengsel 5 minuten laten staan, zodat de citroen goed in de olijfolie kan trekken en het dan klaar is voor gebruik.
1 grote citroen
1 kop olijfolie
Ingrediënten :
- 100 % Biologische Appelazijn (Niet Gepasteuriseerd).
- Zonder Conservatieven, Zonder Allergenen
Gebruikstips :
Eendenborst met abrikozen of een visfilet. Maar het kan ook gebruikt worden voor lichaamsverzorging: bijvoorbeeld haarverzorging of voor artrose.
Het is perfect om uw gerechten met gevogelte en schaaldieren op smaak te brengen.
Het kan gebruikt worden voor het maken van vinaigrettes en mayonaises.
Dit product is ook beschikbaar in flessen van 25, 50 cl, 1L, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Natuurlijke appelciderazijn is het elixer van het leven. Het is niet zomaar een azijn die je in salades of soepen gooit.
Het bevat zeer belangrijke en nuttige vriendelijke bacteriën (probiotica) voor het spijsverteringssysteem. De verhouding van nuttige darmmicroben tot schadelijke moet 80% meer zijn. Daarom zou natuurlijke appelciderazijn, die zowel een antisepticum (schadelijke kiemdodende) als een bron van nuttige bacteriën is, door iedereen elke dag gebruikt moeten worden.
Voordelen van natuurlijke appelciderazijn
1. Het versterkt het immuunsysteem (afweersysteem).
2. Het vergemakkelijkt de spijsvertering.
3. Door vriendelijke bacteriën worden vitamines zoals K, B12, biotine, niacine, enz. geproduceerd.
4. Het beschermt de darmwand tegen schadelijke stoffen.
5. Het reguleert de darmdoorlaatbaarheid.
6. Het voorkomt de doorgang van toxines in het bloed.
7. Het voorkomt de vorming van chronische ontstekingsziekten.
8. Het voorkomt voedselallergieën, psoriasis en eczeem.
9. Het voorkomt kanker.
10. Het vertraagt de veroudering.
11. Het voorkomt depressie.
De herfstige smaken van sinaasappel en kaneel brengen veel zoetheid en troost.
De Franse Arrangeurs produceren 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers. Onze rum, smakelijk en elegant, wordt ambachtelijk gedistilleerd in Occitanië.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.
Gewicht: 1,5 kg
Afmetingen: 10 × 10 × 30 cm
Alcoholpercentage: 32%
Volume: 70 cl
Onze sinaasappelazijn, geproduceerd door natuurlijke fermentatie:
- Bevat geen conserveringsmiddelen.
- Is niet gefilterd.
- Bevat bezinksel.
- Bevat vitamine C, B-vitamines en vitamine E.
- Is rijk aan fosfor, magnesium en kalium.
- Stimuleert de lever.
- Vergemakkelijkt de spijsvertering.
- Kalmeert de zenuwen en vermindert vermoeidheid.
Het domein Terre de Ghaya, een 30 hectare grote eigendom gelegen in Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux in de zuidelijke Rhône-vallei, is een familie wijngaard waar de passie voor wijn van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds de jaren 1900. Dit domein, geleid door een vader en zijn dochter, onderscheidt zich door een milieuvriendelijke gravitaire vinificatie.
Dankbaar voor de aangeboden terroir, gepassioneerd door hun vak en bezorgd om het milieu, werkt de familie met de grootste zorg aan de druiven.
Onze wijngaarden produceren druiven van hoge kwaliteit. De geteelde druivensoorten omvatten Viognier, Clairette, Grenache voor de witte wijnen en Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot en Caladoc voor de rode wijnen.
Terre de Ghaya biedt ook unieke wijnervaringen, zoals wijnwandelingen en picknicks in de wijngaarden.
Let op: Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid, drink met mate.
Het is de basis van de traditionele Gascogne-cocktail met sinaasappel: natuurlijke infusie van bittere sinaasappels en sinaasappelschil, Armagnac. De combinatie met een brut mousserende wijn past perfect. Het zal ook de gebakjes aromatiseren.
GEWICHT: 1,3 kg
FLES: Fles 70cl
SKU: 030
100 % Biologische Witte Wijnazijn
Zonder Allergenen, Zonder conserveermiddelen, Niet gepasteuriseerd.
Deze azijn is ideaal voor uw vinaigrettes, marinades en kruiden voor rauwkost en voor het maken van uw conserven.
Te gebruiken op een aardappelsalade met haring.
Dit product is verkrijgbaar in 25, 50 cl en in bulk in de vorm van cubi van 3, 5, 10 liter, in een vat van 220 liter en in een container van 1000 liter op bestelling.
Ingrediënten :
100% Biologische oude rode wijnazijn 6°
Gebruikstips :
Te gebruiken in vinaigrettes, salades, rauwkost en marinades.
Dit product is ook beschikbaar in flessen van 25, 50 cl, cubi's van 3-5-10 liter en vaten van 220 liter.
- 100 % Witte Wijnazijn van Oude Wijn afkomstig uit Biologische Landbouw
- Takken van Dragon afkomstig uit Biologische Landbouw
Kan gebruikt worden met een kipfricassée met azijn en een kikkererwtensalade.
Deze azijn geeft karakter aan uw tomatensoepen en gazpacho.
Dit product is beschikbaar in 25 cl.